English E-Posta Öğrenci Bilgi Sistemi EBYS Portal

20.6.2018

ETÜ’DE EĞİTİM ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Erzurum Teknik Üniversitesince Lisansüstü eğitimin tüm yönleriyle görüşülmesi için “Eğitim – Öğretimde Bilgi, Uygulama ve Tecrübe Paylaşımı Çalıştayı” düzenlendi.

4.5.2018

ÜNİVERSİTE TANITIM FUARIMIZ TAMAMLANDI
Geçtiğimiz yıl Erzurum’da ilk defa düzenlenen üniversite tanıtım günleri organizasyonunun ikincisine bu yıl da ev sahipliği yaptık.

1.12.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE “OSMANLI ARŞİVCİLİĞİ” SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
Erzurum Şehir Arşivi (ERŞA) tarafından üniversitemizde “Osmanlı Arşivciliği” konulu söyleşi düzenlendi.

1.12.2017

PROF. DR. NURULLAH GENÇ ÜNİVERSİTEMİZİ ZİYARET ETTİ
Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Meclis Üyesi, Yazar, Şair, Prof. Dr. Nurullah Genç üniversitemizi ziyaret etti.

17.11.2017

ÜNİVERSİTEMİZDE ERZURUM İÇİN KÜSİ EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ
Üniversitemizde Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı ve üniversitemiz işbirliği ile Erzurum için Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) çalışma modeli hazırlanmasına yönelik bir çalıştay gerçekleştirildi.

5.9.2017

ETÜ'DE BAYRAMLAŞMA
Erzurum Teknik Üniversitesi yönetimi ile akademik ve idari personeli bir araya getiren Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Rektörlük Binamızda yapıldı.

17.7.2014

ETÜ’DE İFTAR BULUŞMASI
Erzurum Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen iftar programıyla şehrin üst düzey yönetimi bir araya geldi.

15.7.2014

Rektörümüzün, Trt Okul Konuşması
Rektörümüzün, Trt Okul Kanalında Yayınlanan Konuşması

9.7.2014